«Στις 7 του Ιούλη αποφασίζουμε για τη ζωή μας»: Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κρουσώνα

Στις 7 του Ιούλη αποφασίζουμε για τη ζωή μας, ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι του Κρουσώνα από την προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου, στην πλατεία Αγίου Χαραλάμπου, με τη συμμετοχή πέντε υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στις τοποθετήσεις τους οι Ελένη Αυγουστάκη, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρυσάνθη Καμπουράκη, Χάρης Μαμουλάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκαν σε τομείς του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν άμεσα τους κατοίκους του Κρουσώνα, όπως θέματα αγροτικής παραγωγής, αναδιάρθρωσης του παραγωγικού μοντέλου και του τρόπου λειτουργίας των αγροτικών συνεταιρισμών, αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη έργων υποδομής στην περιοχή της Κρήτης. Αναλύθηκαν επίσης θέματα που σχετίζονται με το συνταξιοδοτικό καθώς και το κίνδυνο κατάρρευσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης σε περίπτωση εφαρμογής του σχεδίου επέλασης των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, που ευαγγελίζεται η ΝΔ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές άκουσαν με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις που τέθηκαν από πολίτες και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους εκφράζοντας αισιοδοξία για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί